Kamera- och cykelkul

2 Apr 2017
JAN_0258_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography

Vi börjar med lite reflekterande över kameror… Jag har blivit med ny mobil då den tidigare efter många års trogen tjänst tillslut gav upp. Jag ser inget extremt nöje i mobiltelefoner men vill samtidigt inte ha något som blir omodernt igår! Kan bara konstatera att det hänt en hel del på telefonkamerafronten! Man kommer otroligt långt i en vanlig vardagsmiljö med dagens mobiltelefonkameror, så är det bara! Dock är det få saker som slår känslan av att sätta upp systemkameran på ett stativ, på med en ljusstark glugg, en telekonverter och sedan skjuta en bild på exempelvis månen! Bilderna från dagens cykeltur är tagen med mobilen… men man har en bit kvar för att kunna ta en sådan bild jag tog på månen för några minuter sedan. Ska även tilläggas att det dragits ned en hel del på månbildskvalitén då bloggen har en begränsning i filstorlek.

Rent träningsmässigt blev det blandat lugn och lite gas med inslag av teknik. Var bland annat till en fornborg jag inte besökt tidigare, fantastiskt utsikt! Har också packat det sista då det blir en jobbresa i fotograferandets och cyklandets tecken för/tillsammans med ApolloSports!

JAN_0258_JesperAnderssonPhotography_JesperAnderssonPhotography Fil 003 (1).jpeg_JesperAnderssonPhotography Fil 000 (2).jpeg_JesperAnderssonPhotography Fil 002 (1).jpeg_JesperAnderssonPhotography

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.