Prylar från Kaffecompagniet!

26 Aug 2014

Jag misstänker att man aldrig är komplett men just nu är det i alla fall inget jag direkt saknar i mitt Baristande:) Ja beställde prylar från kaffecompagniet igår eftermiddag och strax efter att ja käkat lunch idag plingade det till i telefonen och paketet fanns för uthämtning. Illa kvickt iväg med den pakethållareförsedda cykeln!

Paketet innehöll följande godsaker:
Där har vi en rejäl tamper, tampermatta, knockbox, blindfilter, ett mätglas, en smidig borste för rengöring samt två olika kaffebönor. Det ena är ett orostat kaffe där tanken är att jag ska prova på att rosta på egen hand! Jag skulle behöva en popcornmaskin… En sån där som ser ut som Globen. De var ju tokigt poppis för 10 år sedan så vem vet, kanske nån där ute i vida världen som har en billig dammsamlare till salu;) 
Idag blev också första gången som jag körde ett bål- och överkroppsstyrkepass sedan jag kvaddade revbenen. Funkade bra men jag tog det säkra före det osäkra och lyfte av lite vikt.
Vidare hann jag med lite underhåll på Gaggian, hon kräver egentligen inte den kärleken jag ger henne… Men det är klart att man helst vill ha henne ren och fräsch;)