Norrort Lightbulb på g!

19 Okt 2016
Thumbnail for 767062
JAN_8041_JesperAnderssonPhotography

Har ni sett?! Det är mörkt på eftermiddagarna! Jag har tack vare ett företag vid namn Sveadiesel som jag snubblade på lyckats få möjligheten att testa ett par Lupinelampor. En ”Betty” jag har på styret, en ”Piko” till hjälmen och ett spännande bakljus. Var ut på första turen ikväll för att testa lamporna inför morgondagens stora händelse! Imorgon drar vi igång Norrort Lightbulb 2016!

Lite information som jag varit lat nog att kopiera direkt från Facebooksidan!

Kom vid 18-18.15 och anmäl dig, testa banan 18.30 och racet startar 19.00.
För ungdomar och nybörjare finns en klass, ”Halvljus” som kör 2 varv på banan. För övriga gäller ”Helljus” klassen, med en racetid på c:a 1 timme, m a o 5 varv på den torra och snabba banan.
Parkering antingen vid Österåkers kyrka, eller på vägen till Österåkers anstalten. Anmälan görs uppe vid bommen/grusvägen där man kör in till anstaltsbanan, 100 m efter infarten till Anstalten.
Inga nummerlappar, ingen riktig tidtagning, bara race och placering räknas.
Nytt för i år är att ni kan föranmäla er och betala genom Swish. Skriv namn och klass och betala 20:- till 0733187446 (Jesper Andersson) så sparar vi förhoppningsvis lite tid på plats. För att vara med i utlottningen av startplatserna till Lidingöloppet kommer ni kunna skriva ner era emailadresser innan eller efter racet. Ett krav om man vill vara med i utlottningen.
Jag vill också meddela att Sveadiesel även går in och sponsrar cupen med ett minst sagt lysande pris… De kommer att lotta ut en Lupine Piko bland er som deltar i samtliga race. Jag testade som sagt en idag och med en sådan på hjälmen har man mobilt dagsljus med sig!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.