Norrort Lightbulb med lysande samarbetspartners!

4 Okt 2016
Thumbnail for 747750
flyer2

Det är ju snart dags för Norrort Lightbulb, den uppskattade träningsserien med mörkercykling som arrangeras för tredje året i rad!

Tänkte att jag kan presentera några av årets samarbetspartners!
Först ut har vi två stycken som varit med tidigare år, dels Allt om Mtb / Cycling plus där jag är frilansande fotograf och skribent. De är med och sponsrar med hela fyra stycken helårsprenumerationer av Allt om mtb. En till snabbaste herr respektive dam i både hel- och halvljus. Lidingöloppet mtb är liksom i fjol med och bidrar, de har också utökat sitt bidrag och i år kan jag meddela att vi kommer lotta ut 2 startplatser bland de tävlande! Nytt för i år är att min suveräna sponsor Cykelhuset i Upplands Väsby bidrar med priser! Jag går också själv in med kaffe från mitt lilla kafferosteri ”Kaffeverkstan” till prispotten plus att jag gladeligen kan meddela att mitt kaffe kommer att serveras till fikat. Apropå fika… Min kära Mor och hennes cateringfirma Hyttnäs Catering bakar till varje race!

Sen har vi såklart banläggarna och mina medarrangörer som gör ett fantastiskt jobb med att bland annat fixa banor! Tror det här kan bli skoj! Vi ses den 20/10 i Åkersberga, siktar på anmälan 1830 och sedan start runt 1900. Siktar också på att få till en föranmälan med betalning genom Swish för att effektivisera anmälan lite, mer om detta framöver

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.