Lek, nytta och nöje!

9 Jan 2016
Thumbnail for 424291
12511314_10153155884780356_983153735_o

Dagen började med en hel del lek, skulle köra Matthias Wengelin till Arlanda strax efter åtta så vi ställde klockan så att vi han spela med minst 3-4 pingismatcher. Det hade snöat under natten och jag tog då tillvara på stunden och tog fram en av mina leksak…jag menar högst användbara och vettiga uppfinningar. Den har visats på bloggen vid något tidigare tillfälle. Det är en slaktad 220v trädgårdstrimmer där jag har plockat bort motorn, fäst denna på en liten ställning och bytt ut snöret mot en hyfsat stor propeller från ett radiostyrt flygplan, helt livsfarlig men fruktansvärt skoj i vissa lägen. Den är till exempel bra om man skall blåsa ner mammas gardiner, leta dammråttor eller som här, defrosta bilen! Funkar kanon!

Efter det for jag till Knivsta CK´s strategimöte, ett möte för att inom klubben se vad som är bra och kan bli bättre. Jag har i dagsläget inte överdrivet stor koll på Knivsta CK då jag är en väldigt nytillkommen medlem. Men det var givande och jag fick den stora äran att presentera vad jag var för en filur! Det är kul att komma till en klubb med ett sådant enormt driv och engagemang, framförallt inom! Hoppas och tror att det här kan bli ett tokigt roligt år!

När jag var klar där rullade jag hem och hann dels meden väldigt god kopp kaffe, fick två påsar kaffe av min goda vän Buddha från Buddhas kafferosteri i Lycksele som julklapp, magiskt gott och kul att testa nya kaffen! Men jag hann också med att köra lite teknikträning på endurohojen. Ett kul pass där jag bland annat tog mig fram och tillbaka genom ett stenrös, låter kanske inte så kul men det var en spännande utmaning!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.