Hustomtarna startar eget…

20 Aug 2013

Först en liten utvärdering på gårdagen. Då fyllde jag år och det blev en trevlig födelsedag! Fick fint besök på kvällen och därmed hjälp att äta upp nästan allt fikabröd! :) Det tackar man för, utan er hade jag rullat till sängs 😉 haha! Köpte en fotoblixt åt mig själv i present och av päronen fick jag beställa ett objektiv till kameran, uppsatt på deras nota :) Passade på att beställa det här…

Vad förvånade de ska bli när notan kommer 😉 haha! Nej, det blev ett vidvinkelobjektiv med en betydligt trevligare prislapp. 
Idag har jag varit ute och kört lite på nya banan uppe i Hällsbo, den vi körde upplands cup på. Det är inte mycket kvar av gamla yoshibanan längre, eller hela banan finns ju kvar men numera kör man på så många andra ställen att den inte längre ser ut som Yoshi. När jag kom hem fixade jag en fansida åt hustomtarna här på min hemsida. De har blivit väldigt uppskattade och nu finns det en del bilder på deras galna upptåg om man klickar på Hustomtarna i menyraden. De blev överlyckliga av att få en egen sida, hehe.