Vilande och köttande!

22 Dec 2016

Det är snart Jul! För någon vecka sedan var julstämningen på topp med snötyngda skogar och ett landskap täckt av fluffig och ”roligcyklad” snö. Några dagar plusgrader och nu är det bara is kvar! Har haft någon dag uppehåll i skrivandet här vilket är lätt hänt så här i Juletider men kan rapportera att en period av bra träning följdes upp med två roliga helt och hållet träningsfria dagar. Blev en kortkort resa med flyg, trodde att jag hade flugit klart för i år men det dök upp en kul grej som gjorde att jag mer än gärna tog en sväng till. Utökade personbästa och har nu fått ihop 23 flygplansstarter i år. Två dagar med balsam för själen och sen var man som en duracellkanin på hojen igen, mer än vanligt. Otroligt vad två vilodagar kan göra för kropp och sinne. Hade planer på min morgontia med löpning och bombande i simhallen men det visade sig att simhallen öppnade sent nu i juletider så det fick bli morgonlöp och en lektur på hojen. Körde sedan ett köttigt pass på kvällen. Ett sådant där pass man har hatkärlek och ångest inför men som är så otroligt skönt att ha gjort när det väl är över.

Apropå Julen så vill jag tipsa er, tyvärr lite sent om CyclingPlus julkalender där ”Jesper Andersson Photography”, min fotograferande verksamhet bidrar med en stor utskrift! Kika in på det via denna länk!  Ni har fram till midnatt på er att vara med och tävla!

Lite bilder från min miniresa i början på veckan och några från kvällens ångestladdade smärtfest…

DSC_0225_JesperAnderssonPhotography DSC_0226_JesperAnderssonPhotography

DSC_0183_JesperAnderssonPhotography_1_JesperAnderssonPhotography DSC_0189_JesperAnderssonPhotography_1_JesperAnderssonPhotography DSC_0190_JesperAnderssonPhotography_1_JesperAnderssonPhotography DSC_0191_JesperAnderssonPhotography_1_JesperAnderssonPhotography

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.