En hel dags plåtande!

22 Mar 2016

Första cykelturen här nere blev en kort liten sväng på morgonen, mest för att komma ut och testa att allt med hojen är ok och för att se mig lite omkring. Det är en bit upp till stigarna så för att köra där krävs det i stort sett transport, det står på morgondagens schema. Kan konstatera vad jag hört från de som varit här tidigare, det lutar antingen uppför eller nedför! Den enda plana ytan på den här ön är typ landningsbanan på flygplatsen, kanske vattnet i hamnen 😉 Kikade mig omkring knappt en timme och hade då redan 440 höjdmeter, bara här staden! Men det var hur lätt som helst, i alla fall om man skall tro pulsgrafen… kanske har något att göra med att pulsbandet hänger kvar i badrummet hemma… typiskt. Ingen puls på två veckor, hur ska jag överleva?

Idag var det plåtning deluxe! Jävligt skoj att bara kunna ägna sig en hel dag åt det. Kommer hålla i lite material men här kommer några godbitar från dagens arbete. Kolla bokeh’n på pippibilden, magiskt vackert!

Jesper_AnderssonDSC_0619_1 Jesper_AnderssonDSC_0620 Jesper_AnderssonDSC_0638 Jesper_AnderssonDSC_0642 Jesper_AnderssonDSC_0717 Jesper_AnderssonDSC_0724 Jesper_AnderssonDSC_0844 Jesper_AnderssonDSC_0885 Jesper_AnderssonDSC_0907 Jesper_AnderssonDSC_0926 Jesper_AnderssonDSC_0937 Jesper_AnderssonDSC_0964

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.