Om Allt om MTB

 

MTB-tidningarAllt Om MTB är tidningen och webbplatsen för dig som älskar att cyklar i skogen. I både tidningen och på webbplatsen hittar du träningstips och inspiration blandat med tester av de senaste cyklarna och prylarna. Vi träffar också intressanta cykelprofiler som på olika sätt delar med sig av sina erfarenheter inom träning, äventyr, resor och så vidare.

Vår målsättning är att hjälpa dig att träna effektivare, återhämta dig rätt mellan passen och framför allt hitta inspiration och nöje i din MTB-cykling. Vi tror nämligen att ju roligare man har på cykeln, ju mer kommer man träna och med mer träning kommer också resultaten.

Vår svenska testredaktion djupgående tester av cyklar i vitt skilda prisklasser. Vi testar också olika tillbehör, från växlar och lampor till handskar och hjälmar. Vår utgångspunkt är att ge dig den opartiska vägledningen som du behöver för att investera i rätt prylar.

Tidningen Allt Om MTB kommer ut med fyra nummer om året, men på den här webbplatsen hittar du ständigt nya artiklar som hjälper dig med din cykling samt rapporter och resultat från de viktiga loppen under året.

Missa inte heller vår tidning och webbplats Svenska Cycling Plus på www.cyclingplus.se.

Våra utgivningsdagar under 2016 är: 

Nummer 1: 11 februari
Nummer 2: 28 april
Nummer 3: 7 juli
Nummer 4: 13 oktober