Vinnare från Sweden Bike Expo

Tidningen 18 Nov 2014

Under helgen tävlades det för fullt i vår monter på Sweden Bike Expo i Kista.

Deltagarna fick sätta sig på vår Tacxmonterade Trek Domane och utmaningen gick ut på att under en minut hålla en snittkadens på 90 varv per minut. För att göra utmaningen lite svårare skötte trainern om att variera motståndet lite under resans gång.

Ett drygt hundratal besökare tog chansen att försöka pricka rätt kadens, vissa var väldigt nära, andra rätt långt ifrån… men sex stycken lyckades pricka in exakt rätt och hade exakt 90 rpm i snitt när minuten hade gått.

Bland dessa sex har vi dragit vinnaren Albin Andersson som i vinter kommer kunna träna extra bra hemma i Herrljunga dit vi skickar vår Tacx Vortex Smart.

Den andra fem, som får varsin prenumeration på antingen Svenska Cycling Plus eller Allt Om MTB är:
Andreas Ingemarsson
Göran Larsson
Caisa Sindt
Lars Bonnedahl
Lars Ehnroth

Sedan lottar vi också ut fem prenumerationer bland alla er andra som var med och tävlade, oavsett resultat. Ni lyckliga vinnare är:
Henrik Karlsson
Peter Mårtensson
Viktor Grahn
Mats Olstedt
Magnus Nyberg

Fortsätt att hålla utkik här på hemsidan om du är sugen på fler chanser att vinna. Under december kommer vi nämligen att dela ut massor med julklappar till våra läsare!

Stort tack till Trek/Flinks Cykel & Sport AB samt Tacx som hjälpt oss med tävlingen.

 

2 kommentarer

Johan 19 Nov 2014

Sweden Bike Expo var riktigt bra i år! Framför allt gillade jag nyheten om att Bike Doctor (ni vet appen för iPhone och iPad som hjälper en att laga och underhålla sin cykel) har kommit på svenska. Men er monitor var mycket fin också!

Svara
    Daniel Evaldsson 19 Nov 2014

    Tack Johan!

    Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.