Ny motionskalender online

MTB 27 Feb 2013

Företaget Bike Guide Sweden lanserar nu den nya mötesplatsen för Sveriges motionslopp på cykel.
www.motionskalender.se

”Äntligen får cykelintresserade en inbjudande web-portal och motionsloppen en större arena att presentera sig på”, säger företaget i sin pressrelease.

Cykelsporten växer och allt fler vill delta i motionsloppen. Många känner till Vätternrundan och CykelVasan men det finns över 120 motionslopp i Sverige som också erbjuder bra arrangemang. Vår ambition är att vara länken mellan arrangörerna och deltagarna så att fler får möjlighet att cykla. Vi erbjuder alla loppen att på samma plats presentera sig på ett inbjudande sätt.

Gästförfattare bjuds in att skriva artiklar som vänder sig till cykelintresserade. Tips om träning och teknik finns med redan från starten. Och en tävling har vi också med: 1:a pris är en racercykel, Bianchi Impulso med Ultegra-gruppen och en startplats till Halvvättern eller Tjejvättern. Tävlingen pågår t.o.m. 5 maj 2013.

Producenterna bakom kalendern är själva cyklister med engagemang i cykelklubbar och har därigenom sett ett behov som de nu kunnat hjälpa till med att tillgodose. ”Det vi har saknat är en översikt där alla motionsloppen samlas snyggt på samma ställe och publicerar nu den nya web-portalen!”, avslutar de.

Motionskalender kommer även i en tryckt version i början av april och kommer att distribueras via Sveriges cykelbutiker.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.