Danny MacAskill är i farten igen

11 Dec 2015

Det undgår sällan någon cykelintresserad när Danny MacAskill är i farten, och har du inte redan hunnit se videon tycker vi att du ska klicka på play här nedanför!

Till skillnad från hans andra filmer har Danny för första gången en GoPro på huvudet under hela filmen så att man får se och nästan också känna vilka hissnande höjder han hoppar utför när han tar med oss på en häftig resa bland hustaken i pittoreska Gran Canaria. Tack vare POV-vinkeln (Point of view) från kameran ser vi vilka små marginaler och linjer som han jobbar med. Efter flera veckors scoutande efter “the perfect place” så kunde Danny inte vara mer nöjd.

”Jag ville verkligen gå all in för den här videon. Arkitekturen, färgerna och livsstilen med alla djur på Gran Canaria tilltalade mig verkligen och jag visste direkt att det här är den perfekta platsen för filmen. Jag vill verkligen att folk som ser videon nästan ska kunna känna svindeln man får när man åker på en kant så högt upp, vilket jag tycker kommer fram i POV-vinklarna”, säger Danny MacAskill.

Danny är dock inte ensam om att köra med GoPros kamera, i detta nu sladdar vår egen Jesper Jeppman Andersson runt på stigarna och testar dels en GoPro Session men också en Garmin Virb som kommer att mötas i en duell i nästa nummer av Allt om MTB.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.