Även Specialized öppnar Concept Store i Göteborg

Övrigt 2 Mar 2015

scsgtbKnappt hann vi publicera nyheten om att Trek öppnar sin första Concept Store i Göteborg förrän Specialized svarade med en pressrelease som säger att även de planerar en Specialized Concept Store i Götet.

Det blir Sveriges tredje Speciazlied Concept Store och bakom butiken står bröderna Tommy och Jimmy Evaldsson, mest kända som internethandlare på Evalds MTB. Men bröderna började sälja MTB-cyklar i föräldrarnas garage redan 1992 och har sedan dess byggt upp ett varumärke som är känt över hela Sverige. Sedan tidigare driver de också en Specialized Elite Store i Linköping. Den nya conceptbutiken kommer de äga och driva tillsammans med sin syster och blivande butikschefen Pernilla Evaldsson-Rydén och hennes make Tobias Rydén.

Specialized Concept Store Göteborg kommer att bli en komplett cykelbutik med ett stort urval ur Specialized sortiment, men allt ifrån standardcyklar till aerohjälmar. Butiken kommer även få en stor damavdelning med allt ifrån instegsmodeller till cyklar för den yppersta eliten.

För att du ska kunna hitta den optimala cykeln för dig kommer det finnas ett stort antal testcyklar samt Body Geometry Fit, som innebär att cykeln kan ställas in helt efter kundens anatomi och förutsättningar.

Specialized Concept Store Göterborg planerar att öppna runt påsk på Friggagatan nära Odinsplatsen, på samma gata som tidigare varit känd under namnet Bike Street – det är kanske dags att damma av det namnet igen…

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.