Supervecka

16 Mar 2014

Med tanke på förra veckans förkylning hade jag inga större förhoppningar på kroppen under denna veckan. Trots det har formen känts förvånansvärt bra och jag har kunnat träna på ordentligt. Totalt blev det nio pass, fem cykel och fyra löpning. Litet minus att det inte blev något styrkepass.

IMG_20140314_095512

IMG_20140316_171306

Två bilder från en av veckans nyckelträningar, Natt-Cupen på Kjuge Kull. Den första är tagen strax innan start och den andra en stund efter att jag gått imål. Loppet för min del gick okej, åtminstone första halvan. Ut på andra slingan fick jag betala för att jag sprungit lite över min förmåga och koncentrationen tröt lite. För den kartintresserade finns mina GPS-spår här och här!

IMG_20140314_194224

Inspirerad av förra helgens Strade Bianche  körde jag mina backrundor i Markaryd i fredags. Tyvärr är inte grusvägarna lika vita där.

Lördag-söndag har vi haft finläger med klubben i Örkelljunga, och som avslutning sprang vi en trevlig tävling nere i Röstånga på Söderåsen, även idag blev det alltså kuperat. Kartan hittar man här.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.