Summering februari

3 Mar 2014

Som den statistiknörd jag är kommer nu en sifferbomb modell mindre för att sammanfatta träningsmånaden februari.

Total träningstid: 36:05

Löpning: 5:42 (15,8 %)

Cykling: 16:52 (46,7 %)

Styrka: 3:25  (9,5 %)

Skidåkning: 10:06 (28,0 %)

Antal träningspass: 25

Jag hade en liten dipp under vecka 6 där jag inte hann eller orkade träna så mycket som jag ville på grund av skola och arbete, men i övrigt har det flutit på riktigt bra. I början av vecka 7 tog jag ledigt och åkte till Mora för att åka lite längdskidor, det blev väldigt lyckat trots att vädret inte var helt önskvärt alla dagar.

bild 5 (1)

Ser allmänt cool ut i Hökberg

bild 2 (2)

Såg eventuellt mindre cool ut mellan passen. En närstående person påpekade bristen på snygghet och hjärnceller, men kombinationen ärvd CykelCity-tröja från 19frösihjäl, Maloja freerideshorts, 2XU kompressionstihgts och farmors raggsockar är oslagbar i funktionalitet.

Efter att ha kört på ordentligt vecka 7 och 8 har tog jag det lite lugnare för att ge kroppen lite välbehövlig återhämtning. Jag misstänker att det blir relativt få timmar även nästa vecka eftersom det ligger en härlig tenta på 9,5 hp och väntar på fredag morgon.

Om jag får ihop lika många timmar i mars beror lite på hur väl jag lyckas lägga livspusslet. Tempot i skolan skruvas upp samtidigt som jag kommer behöva jobba mer, men ambitionen och viljan att lyckas finns där i alla fall. Hur som helst blir det i alla fall ett läger med Pan 14-16 och i sista helgen vankas det tävlingspremiär för i år i orienteringsdressen.

I helgen ägnade jag förresten i runda slängar 24 ideella timmar åt att arrangera Sverigepremiären i orientering. Eller ja, frågan är hur ideellt det verkligen var, med tanke på hur mycket klubben ger tillbaka till oss aktiva är nog den verkliga lönen i paritet med att jobba söndagar på Ica.

Ställningar

Håller ställningarna under söndagens kontrollintagning.

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.