Fem instakonton du borde följa!

30 Jun 2015

Cyklar är, förutom roliga att cykla med, väldigt trevliga att titta på. Här har jag listat fem instagramkonton som jag tycker är ett måste att följa om man gillar cykling i alla former.

@theradavist

John Prolly heter snubben bakom kontot, och troligtvis också hemsidan www.theradavist.com. Han tycks ha en förkärlek till att cykla grusväg i USAs ödemarker, testa lite småmysko hojar, kaffe (han är ju cyklist) och packväskor. Dessutom är han en jävel på att fota cyklar.

@fyxo

Fyxo verkar vara en lite skön snubbe som har en cykelbutik i Melbourne. Tror han har ett förflutet som cykelbud lite här och där i världen, men nu livnär han sig på att sälja stålracers och fota styrstammar. Tycker även han om kaffe. Och Campa.

@ruebenkrabbe

Den här coola killen stötte jag på när jag var i Israel. Jag struntar faktiskt i att han har orakade ben och vägrar ha på sig något annat än baggy-shorts, för fota kan han minsann. Mycket endurobilder, och skidor. Och snö, mest snö faktiskt.

@modcyclinphoto

Från någon som bara håller sig i skogen till en annan som inte skulle sätta sin fot i en mountainbikesko. Scott Mitchell fotar en hel del åt Team Sky och är väl Bradley Wiggins något äldre bror i fotograf-upplaga. Utöver cyklar kommer det fram en och annan vespa här. Och pojkar i Beatles-frisyr.

@4shaw_official

Ytterligare en australiensare… Dion Shaw är strumpkungen nummer ett och uppdaterar ständigt sitt utbud. Dräggelvarning.

Har du några bra tips på schyssta instagramkonton? Kommentera vettja!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.